رزین پلی استر ایزو با کیفیت بالا تولید داخل بوده و در بسته بندی های 4-10-20 کیلوگرمی جهت تولید قطعات فایبرگلاس و انجام کارهای تعمیراتی مورد استفاده می باشد.
ازآنجاییکه رزین پلی استر طول عمر 6 ماهه دارد و بسیاری از فایبرگلاسکاران به مقادیر بالا احتیاج نداشته و خرید مقادیر بالا ( بشکه 200 کیلویی) با طول عمر کم باعث هدر رفت سرمایه این عزیزان میگردد لذا رزین پلی استر ایزو در بسته بندی های 4 تا 20 کیلوگرمی در فروشگاه فایبر ساز به فروش میرسد.
راهنمای استفاده: به رزین پلی استر به مقدار ۰/2-0/4 درصد شتابدهنده (کبالت) برا اساس فصل و دمای هوا اضافه نموده و کامل مخلوط کنید. سپس به مقدار ۲ درصد پراکساید به آن اضافه نموده و دوباره مخلوط کنید.
دقت کنید که نسبت اختلاط گفته شده، یک نسبت ثابت نیست و شما میتوانید با توجه به زمان مورد نیاز پخت، مقدار آنها را کم یا زیاد نمایید. اما توجه بفرمایید که بهتر است زمان خشک شدن را با کبالت تنظیم نمایید و مقدار پر اکسید را کمتر از 2 درصد به رزین پلی استر اضافه ننمایید.
توضیحات تکمیلی در مورد انواع پلی استرهای موجود در بازار داخل
رزین پلی استر (اورتوفتالیک): متداولترین نوع رزین پلی استر بوده که بصورت عمومی مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع رزین در فرایندهای لایه چینی کامپوزیت، مجسمه سازی، صنایع دریایی، ساخت قایق و وان، فایبر گلاس، سنگهای مصنوعی و لولههای مختلف بکار میرود.
رزین پلی استر (ایزوفتالیک): تفاوت این نوع رزین با نوع اورتوفتالیک در استحکام مکانیکی و مقاومت شیمیایی بالاتر آن میباشد. بطور کلی کاربردهای هر دو نوع رزین اوتوفتالیک و ایزوفتالیک تقریباَ یکسان است و تنها در کاربردهایی که نیاز به خواص بالاتر باشد از نوع ایزوفتالیک استفاده میشود. جهت خرید رزین ایزوفتالیک کلیک کنید.
رزین پلی استر چیست؟
رزین پلی استر از جملهی پرمصرفترین رزینها خصوصاً در صنایع دریایی میباشد. اگرچه که نسبت به رزین اپوکسی خواص ضعیفتری دارد اما تاکنون اغلب قایقهای شکاری، قایقهای بادبانی و قایقهای باربری در صنایع کامپوزیت با کمک این سیستم رزینی ساخته شده است.
دستهای از رزینهای پلیاستر با عنوان پلیاستر غیراشباع، ترموست بوده و در صورت قرارگیری در شرایط مناسب قابلیت پخت از حالت مایع به جامد را دارا میباشد. بهطور معمول به رزینهای پلیاستر غیر اشباع عنوان کلی پلیاستر اطلاق میشود.دو نوع اصلی رزینهای پلیاستر به عنوان سیستمهای استاندارد لمینیت در صنعت کامپوزیت استفاده میشوند.
رزینهای پلیاستر اورتو که به عنوان یک رزین استاندارد و اقتصادی توسط عدهی کثیری از مردم به کار میرود. رزینهای پلیاستر ایزو هم در صنایع دریایی با توجه به نیاز به مقاومت بالا در برابر آب، مورد استقبال فراوان قرارگرفته است.
رنگی کردن مخلوط رزین با کمک رنگدانهها یا خمیر پیگمنتها انجام میشود.
انتخاب یک رنگدانهی مناسب بسیار حائز اهمیت است، حتی اگر رنگدانه تنها به اندازهی ۳ درصد از وزن رزین به مخلوط اضافه شود. چرا که استفاده از رنگدانهی نامناسب واکنش پخت را تحت تأثیر قرار داده و امکان تخریب لمینیت نهایی را فراهم میکند. بنابراین بهتر است از خمیر رنگهایی (خمیر پیگمنتهایی) که مخصوص رنگی کردن رزینها ساخته میشوند استفاده شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.